گندمکاران کارت هوشمند می گیرند

با اختصاص کارت هوشمند به گندمکاران، تمامی امکانات مورد نیاز برای تولید و رفاه زندگی آنها را فراهم می آوریم.

مدیرعامل مجمع ملی کشاورزان خبره کشور گفت: در برنامه داریم که بتوانیم تحقیقات را خصوصی‌سازی کرده و به خدمت بگیریم تا ژن‌ها، بذور و سایر عواملی که مورد نیاز است را به نفع تولید رقم بزنیم.

خان‌محمدی ادامه افزود: این بنیاد با رهنمودهای علمی و استفاده از دانش محققان توانسته است ارتقای کمی و کیفی محصول گندم را رقم بزند، به‌گونه‌ای که در کشت دیم، کشاورزانی که بالای ۲٫۵ تن تولید داشته باشند، به عضویت درمی‌آیند و کشاورزانی که کمتر از این تولید دارند، با رهنمودهای ترویجی تلاش می‌شود تا به سطح تولید مناسبی دست پیدا کنند.

مدیرعامل مجمع ملی کشاورزان خبره کشور خاطرنشان کرد: در بخش گندم آبی نیز بهره‌بردارانی که شش تن به بالا عملکرد دارند، از اعضای این صندوق هستند و سایرین نیز برای رسیدن به این رقم ترغیب می‌شوند.

خان‌محمدی ادامه داد: در حال حاضر چهارهزار و هفت نفر در استان‌های کشور به عضویت این بنیاد درآمده‌اند و در برنامه داریم که تعداد آنها را افزایش دهیم و بتوانیم با اختصاص کارت هوشمند به گندمکاران، تمامی امکانات مورد نیاز برای تولید و رفاه زندگی آنها را فراهم آوریم.

وی تصریح کرد: امیدواریم در آینده‌ای نزدیک این تشکل بتواند در زمینه خرید گندم و ورود سیلوهای بخش خصوصی به این مجموعه، بر قیمت نیز تأثیر بگذارد و خود عاملی برای تعیین قیمت خرید تضمینی باشد.

کشاورزی - خدمات کشاورزی - تبلیغات کشاورزی - فروش محصولات کشاورزی - کشاورزی نوین - کشاورزی مدرن - کشاورزی امروز - کشاورزی ایران - کشاورز - کشاورزی کارآمد - کشاورزی پایدار - کشاورزی ارگانیک - کشاورز پیشرو - کشاورزی جدید - تکنیک های کشاورزی - نهاده کشاورزی - سموم کشاورزی - کودهای کشاورزی - بذر کشاورزی - ماشین آلات کشاورزی - گلخانه - کشاورزی گلخانه - کشت گلخانه ای - بذر گلخانه ای - کشاورزی آکادمیک - دانشکده کشاورزی